O nama

Koktelsi su autorski bend s opatijskog područja, nastao 2000. godine.

Nakon nekoliko izmjena u postavi benda, danas se ustalila ekipa u sastavu:

 

Nikola Peršić: vokal i harmonika

Josip Rubinić: truba

Domagoj Pavletić: bubnjevi

Žan Poklar: električna gitara

Deni Urović: bas gitara

Silvestar Josip Mežnarić: klavijature

 

Koktelsi su prepoznatljivi po svom energičnom scenskom nastupu, kostimografiji i osebujnom glazbenom stilu te se trude da svaki pojedini nastup bude spektakl za pamćenje.

Kao kantautori potpisuju većinu svojih pjesama - tekstove, glazbu i aranžmane.

Od 2007., "Koktelsi Sound & Light " je vlastiti tehnički support koji prati sve koncerte turneje sa najmodernijim razglasom i lightom, te scenografijom kako bi svaki koncert bio spektakl za pamćenje.

Svi trenutci velikih nastupa ostanu zabilježeni objektivom službenog fotografa i kamermana, a foto galerije mogu se pogledati na webu i na facebook stranici, te od 2013., radi i Official FAN shop na koncertima i online na web portalu.

U sve ove godine glazba i tekstovi bili su na "čakavštini" pa unatoč tome što su u Istri i Primorju stekli veliku popularnost široj regiji bili su nepoznati.

Posljednjih godinu dana objavom singlova "Barbara", "Ljeto nam počinje", "Zvijezda domaće estrade ", "Kreni", "Vozačka" svojom se glazbom, tekstovima i izričajem otvaraju široj publici te polako medijski i koncertno postaju nacionalna atrakcija.

U posljednje vrijeme mogli ste ih vidjeti uživo na raznim nacionalnim i regionalnim medijima, nastupili su u novogodišnjoj emisiji HRT-a, na RTL-u u emisiji Top HR, Dalibor Petko Show na CMCu, Lijepom Našom HRT-a u raznim gradovima, InMagazinu Nove TvKanaluRi, TvIstri, Tv Nova etc...

Poseban glazbeni show kojeg Koktelsi već niz godina sviraju po Europskim turističkim destinacijama, a u ljetnoj sezoni i po Hrvatskoj zove se KIS (Koktelsi international Show). U svojim aranžmanima u stilu Istre i Kvarnera izvode velike strane hitove!

U karijeri od mnogobrojnih vlastitih koncerata ističu i par egzotičnih gostovanja tako posebno treba istaknuti nastup sa Lepom Brenom na stadionu u Tinjanu, na turneji "Miljacka" bili su gosti Halidu Bešliću na Pazinskom gradskom stadionu, Severini u Zagrebu na Bundeku, Oliveru  Dragojeviću u Svetvinčentu...etc.

U svojoj bogatoj karijeri, Koktelsi su objavili  devet albuma   ( "Pun Gas Domaće" 2004.,  "Z Armunikun po Svete"  2005., "Rsaaaj!!!" 2007., "Maxi Single" 2009., "Pojačavamo Cd+Dvd " 2009., "Preživljavamo" 2011., "NaNajjače" 2013., "Čekaaaj!" 2015.,  "Ča bi rekla Nona" 2017.)  prodanih u više od 50 000 primjeraka i još uvijek drže rekord kao najprodavaniji izvođač Istre i Kvarnera.

Početkom godine objavljen je posljednji aktualni album "Ča bi rekla Nona?" koji je dobio naslov po singlu iz albuma koji govori o aktualnom pitanju LGBT zajednice i njihovim kritičarima.

 

Aktivni su i na internetu pa tako sve o bendu možete saznati na

www.koktelsi.com


Službene spotove, TV emisije, klipove i dokumentarne filmove o bendu možete pogledati na

youtube kanalu KOKTELSIFANZONE,

 

Službena stranica na Facebooku broji više od 25 tisuća obožavatelja.

Pretite nas i na Instagramu.

 Official fan club 'Oriđiđi' koji vjerno prati band na koncertima
možete kontaktirati te im se pridružiti putem ovog linka