O nama

Koktelsi su autorski bend s opatijskog područja, nastao godine 2000.

Nakon nekoliko izmjena u postavi benda, danas se ustalila ekipa u sastavu:

Nikola Peršić: vokal i harmonika

Josip Rubinić: truba

Domagoj Pavletić: bubnjevi

Vedran Đukić: elektricna gitara

Vedran Mijić: bas gitara

Silvestar Josip Mežnarić: klavijature

Tomi Kresevič - akustična gitara

 

Koktelsi su prepoznatljivi po svom energičnom scenskom nastupu, kostimografiji i osebujnom glazbenom stilu te se trude da svaki pojedini nastup bude spektakl za pamćenje.

Kao kantautori potpisuju većinu svojih pjesama - tekstove, glazbu i aranžmane.

Od 2007., "Koktelsi Sound & Light " je vlastiti tehnički support koji prati sve koncerte turneje sa najmodernijim razglasom i lightom, te scenografijom kako bi svaki koncert bio spektakl za pamćenje.

Svi trenutci velikih nastupa ostanu zabilježeni objektivom službenog fotografa i kamermana, a foto galerije mogu se pogledati na webu i na facebook stranici, te od 2013., radi i Official FAN shop na koncertima i online na web portalu.

U sve ove godine glazba i tekstovi bili su na "čakavštini" pa unatoč tome što su u Istri i Primorju stekli veliku popularnost široj regiji bili su nepoznati.

Posljednjih godinu dana objavom singlova "Barbara", "Ljeto nam počinje" i aktualnog singla "Zvijezda domaće estrade" svojom se glazbom, tekstovima i izričajem otvaraju široj publici te polako medijski i koncertno postaju nacionalna atrakcija.

U posljednje vrijeme mogli ste ih vidjeti uživo na raznim nacionalnim i regionalnim medijima, nastupili su u novogodišnjoj emisiji HRT-a, na RTL-u u emisiji Top HR, Lijepom Našom HRT-a u raznim gradovima, InMagazinu Nove TvKanaluRi, TvIstri, Tv Nova etc...

Poseban glazbeni show kojeg Koktelsi već niz godina sviraju po Europskim turističkim destinacijama, a u ljetnoj sezoni i po Hrvatskoj zove se KIS (Koktelsi international Show). U svojim aranžmanima u stilu Istre i Kvarnera izvode velike strane hitove!

U karijeri od mnogobrojnih vlastitih koncerata ističu i par egzotičnih gostovanja tako posebno treba istaknuti nastup sa Lepom Brenom na stadionu u Tinjanu, na turneji "Miljacka" bili su gosti Halidu Bešliću na Pazinskom gradskom stadionu, Severini u Zagrebu na Bundeku, Oliveru  Dragojeviću u Svetvinčentu...etc.

U svojoj bogatoj karijeri, Koktelsi su objavili  devet albuma   ( "Pun Gas Domaće" 2004.,  "Z Armunikun po Svete"  2005., "Rsaaaj!!!" 2007., "Maxi Single" 2009., "Pojačavamo Cd+Dvd " 2009., "Preživljavamo" 2011., "NaNajjače" 2013., "Čekaaaj!" 2015.,  "Ča bi rekla Nona" 2017.)  prodanih u više od 50 000 primjeraka i još uvijek drže rekord kao najprodavaniji izvođač Istre i Kvarnera.

Početkom godine objavljen je posljednji aktualni album "Ča bi rekla Nona?" koji je dobio naslov po singlu iz albuma koji govori o aktualnom pitanju LGBT zajednice i njihovim kritičarima.

 

Aktivni su i na internetu pa tako sve o bendu možete saznati na

www.koktelsi.com


Službene spotove, TV emisije, klipove i dokumentarne filmove o bendu možete pogledati na

youtube kanalu KOKTELSIFANZONE,

 

Službena stranica na Facebooku broji više od 20 tisuća obožavatelja.

 Official fan club 'Oriđiđi' koji vjerno prati band na koncertima
možete kontaktirati te im se pridružiti putem ovog linka