POBJEDILI SMO BURU; USPJEŠNO OTVOREN PAŠKI KARNEVAL

Nakon kratkog odmora od ludog i nezaboravnog ulaska u Novu Godinu, dočekali smo peto godišnje doba i to ni više ni manje nego na otoku Pagu.
Sve se posložilo što se tiče one parole „najluđe doba godine“, mi smo baš u tom stilu krenuli na put.
Konvoj od dva kamiona opreme i dva auta puna nabrijane ekipe krenuo je u ovu nezaboravnu avanturu „Osvajanje Paga“.


Kako smo se vozili prema našemu odredištu ispred nas samo su se zatvarale ceste, a bura se nemilosrdno dizala, tako da smo već i ovako dug put napravili još dužim. Od Senjske bure smo pobjegli u planine na snijeg, nismo znali što je bolje/gore. Konačno nakon duge i uzbudljive vožnje, gdje smo možemo sa sigurnošću reći prošli sve vremenske (ne)prilike stigli do paškog mosta. Kad ono gle čuda, most zatvoren za sva vozila… nakon pola sata straha i panike, dolaze naši spasitelji vatrogasci i paški Rambo, sjeda u kamion i jednog po jednog između refula preveze na otok. Zadivljeno i s nestrpljenjem jedva smo čekali na drugoj strani da konačno idemo prema večerašnjem mjestu zločina. tongue emoticon Dočekali su nas kao da dolazi predsjednik države, svaka im čast! Nakon tonske probe išli smo na večeru i već umorni, ali s velikom željom nestrpljivo smo čekali početak koncerta. Nakon odličnog dua Kupanji i u ritmu paškog kola popeli smo se na stage i fešta je krenula do ranih jutarnji sati, poslije koje smo umorni ali punim srcem otišli na zasluženi odmor.
Nakon jutarnje kave i prepričavanja događaja od ove vrlo uzbudljive ekspedicije krenuo je povratak kući…
Ovo je bio vrlo lud i šimpatičan uvod u prvu Pusnu subotu pul Permani, zato vidimo se gore…a mi nastavljamo u još luđem tempu!!!!

Vidimo se 23.1. u Permanima!!!! ŽIVIO PUST!!!!

Permani, Maškarani centar - Otvaranje event: https://www.facebook.com/events/926342767453398/

 

 

grin emoticonVeliku <a style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; background-color: #ffffff;" href="/"

 Veliku fotogaleriju sa Paga pogledajte ovdje.

 

Kontakt Booking

  • MUSIC STAR
  • e-mail: music.star@ri.t-com.hr
  • tel: +385 (0) 91 66 55 444

Kontakt Press

  • PREINDL MEDIA
  • Ines Preindl
  • e-mail: ines@preindlmedia.hr
  • tel: +385 (0)91 501 4444

Supported by: