NOVI SPOT!!! ZVIJEZDA DOMAĆE ESTRADE

 

Veliki broj klinaca mašta o popularnosti, dečki sanjaju svijetla pozornice, lijepe žene automobile, društveni status pa zbog toga danima i godinama lupaju i buče po raznim vlažnim i zadimljenim garažama i skloništima nervirajući sve oko sebe, naravno roditelji nemaju bas previše razumijevanja za njihove snove "...mama trebala biš znat, da neću bit doktor niti advokat...", tako da put do zvijezda više je nego trnovit. 

Read more...

LUDI VIKEND - MEDULIN, LOVRAN, GARICA (KRK)

Medulin - prvi ovogodišnji "KiS" (Koktelsi International Show) protekao je u odličnoj atmosferi gostiju iz Medulina i okolice. Koncert je trajao 3 sata, a svirali su se svjetski hitovi obrađeni na oberkrainer stil. 

 

Lovran – Putujući cirkus Koktelsi, pojačani ekipom iz Marinero banda, rasplesali su sinoć lovranski mul do ranih jutarnjih sati.

Prva ovogodišnja tradicionalna ljetna fešta ponudila je provjereni recept – red zabave, red plesa – a sve je bilo objedinjeno bogatom ugostiteljskom ponudom na mulu.

Osim ljubitelja fešti iz našeg kraja, topla noć privukla je i mnoge ekipe s raznih strana naše regije - od Pule do Slovenije.

 

Garica, Krk - odlična fešta na otoku Krku, okupilo se mnoštvo mladih i starih kako iz okolice, tako i sa cijelog Krka! Fešta je potrajala do ranih jutarnjih sati. 

 

Fotogalerije sa ova tri koncerta možete pogledati ovdje: 

Medulin fotogalerija Lovran fotogalerija Garica, Krk fotogalerija.

 

 

 

Read more...